tejarat
صفحه 1 از 1
tejarat
با مشخص شدن دروغی بودن بیشتر شرکت های درآمد زائی بهترین راه برای درآمد زائی بدون درد سر و بازده بالا مدیر شدن خودت تو یک سایته تو این قسمت بهترین راه درآمد زائی را براتون میگم
1-اولین قدم ثبت یک سایته ،یک سایت با قیمت مناسب و جذاب(که پیشنهاد من خرید سایت های 10000تومانی ازمنه برای خرید به تاپیک قبلی برین)
2-تبلیغات کاملا مفید و کم خرج (ثبت سایت در موتور های جستجو گر )(فرستادن ایمیل برای 100000کاربر )(فرستادن پیغام در چت روم ها )که من همه ی این کار ها رو با 5000تومان براتون انجام میدم
3-حالا شما یک سایت با بازدید حدود هزارن نفر در روز را دارید نوبت درآمد شماست
در مرحله ی 3 شما می تونین1- تبلیغ بگیرین 2-محصولات خودتون و بفروشین 3-محصولات دیگران را بفروشید و خیلی از کارهای دیگه
پس شما 15000تومان خرج میکنین میلیونر میشین
1-اولین قدم ثبت یک سایته ،یک سایت با قیمت مناسب و جذاب(که پیشنهاد من خرید سایت های 10000تومانی ازمنه برای خرید به تاپیک قبلی برین)
2-تبلیغات کاملا مفید و کم خرج (ثبت سایت در موتور های جستجو گر )(فرستادن ایمیل برای 100000کاربر )(فرستادن پیغام در چت روم ها )که من همه ی این کار ها رو با 5000تومان براتون انجام میدم
3-حالا شما یک سایت با بازدید حدود هزارن نفر در روز را دارید نوبت درآمد شماست
در مرحله ی 3 شما می تونین1- تبلیغ بگیرین 2-محصولات خودتون و بفروشین 3-محصولات دیگران را بفروشید و خیلی از کارهای دیگه
پس شما 15000تومان خرج میکنین میلیونر میشین
صفحه 1 از 1